2 års garanti

 Gratis fragt over 349,-

 1-3 dages levering

 4.8 på Trustpilot

2 års garanti
Gratis fragt over 349,-
1-3 dages levering
4.8 på Trustpilot

Spørgsmål? Send en chat eller ring 91 11 68 33

Om os


Har du nogensinde tænkt over, hvad der sker med al den brugte elektronik, som vi konstant producerer? Når det gamle bliver erstattet af det nye, ender det ofte på lossepladsen eller med at samle støv derhjemme. Men hos Preloved Electronics har vi en anden tilgang. Vi tror på, at brugt elektronik kan få et nyt liv og fortsætte med at bringe glæde til en ny ejer.

Hos Preloved Electronics har vi en mission om at gøre verden til et bedre, grønnere og mere bæredygtigt sted ved at genanvende brugt elektronik. Med mere end 20 års erfaring inden for branchen ved vi, at mange brugte elektronikprodukter stadig har masser af potentiale og kan bringes tilbage til live igen med den rette opmærksomhed og omhu.

Vi tror på, at en bæredygtig tilgang til elektronikbranchen er afgørende for en mere bæredygtig fremtid, og derfor er vores forretningsmodel baseret på at reparere, forny og genanvende brugt elektronik. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af brugte, men perfekt klargjorte elektronikprodukter med 2 års garanti. Godt for miljøet og for din pengepung 🤩

Hvem er vi?

Den daglige drift varetages af Henrik (billedet), og det vil også oftest være ham, der svarer telefonen, hvis du ringer (hvilket du altid er velkommen til, hvis du har spørgsmål eller andet). Henrik har mere end 20 års erfaring fra branchen og har et unikt øje for at udvælge produkter, der med lidt kærlighed kan blive klar til deres næste ejer. Udover Henrik består vores team af en række tætte samarbejdspartnere og reparatører, samt af Per, som står for alt administrativt arbejde.

Vi holder til i Årslev vest for Aarhus i industriområdet lige ved Herningmotorvejen og E45. Ønsker du at afhente din ordre, kan du altid kontakte os for at aftale dette. Ordrer kan normalt afhentes alle hverdage 9-14 efter aftale.

 Preloved Electronics har:

  • Altid 2 års garanti.
  • Altid gratis fragt via GLS ved køb for mere end 349,- 
  • Altid fuld returret.
  • 5-stjernet kundeservice.
  • Dansk webshop med support på dansk både via mail, telefon og chat.
  • Altid gennemtestede og topklargjorte produkter.
  • 4.8 ⭐️ på Trustpilot.